Voorverkoop voor wedstrijd!

A.s. zaterdag is het zover, de eerste thuiswedstrijd van de Play-Offs voor het kampioenschap van Nederland. Wie had dat vooraf toch gedacht? ZVV Volendam heeft laten zien dat ze het iedere tegenstander lastig kunnen maken en zijn dan ook gebrand om een goed resultaat neer te zetten op 5 mei in Sporthal Opperdam. Omdat de animo voor de wedstrijd zeer groot is gebleken houden we op vrijdag 4 mei tussen 19.00 en 21.00 uur een voorverkoop in de kantine van Sporthal Opperdam.

Prijs per kaartje is vastgesteld door de KNVB op € 5,-. Hiervan gaat € 1,- naar een goed doel: check voor meer info deze link
Seizoenkaart telt niet voor deze wedstrijd.
Jeugd t/m 12 jaar met begeleiding € 1,- (in principe is jeugd t/m 12 onder begeleiding gratis, maar er wordt toch € 1,- in rekening gebracht in verband met het aantal beschikbare plaatsen en het goede doel waar de opbrengst naar toe gaat). Graag de jeugd in oranje! De begeleiding betaalt ook € 5,-.

Dus wil je zekerheid van een plaats op de tribune, kom dan a.s. vrijdag al langs om je bandje op te halen. Je kunt ook al bandjes reserveren door een mail te sturen naar info@ZVV-volendam.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal kaarten en of je supporter bent van ZVV Volendam of ’t Knooppunt. En: op = op!