Steun ZVV Volendam in de Rabobank Clubkas Campagne

Sinds een aantal jaren is ZVV Volendam verantwoordelijk voor de organisatie van het Schoolzaalvoetbaltoernooi voor alle basisscholen in Volendam. Een toernooi dat al decennia bestaat en ook al die jaren is gesponsord door de Rabobank Waterland en omstreken. Door een wijziging in het sponsorbeleid van de Rabobank moet de organisatie nu via deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne de benodigde financiering voor het toernooi bewerkstellingen.

Eind augustus ontvangen ruim 10.000 Rabobank-leden van 18 jaar en ouder een stemkaart. Met een unieke code kunnen leden vijf stemmen uitbrengen. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging worden uitgebracht. De stemperiode is van 28 augustus tot en met 17 september. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt hoe hoger de bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne. In totaal is een bedrag van € 65.000 te verdelen.

ZVV Volendam wil de traditie van dit fantastische toernooi, dat in de kerstvakantie wordt gespeeld en waar elk jaar meer dan 600 jongens en meiden uit het basisonderwijs aan deelnemen, graag voortzetten.

Bent u Rabobank-lid? Uw steun is meer dan nodig!