St. Petrusschool schoolzaalvoetbalkampioen 2017

De St. Petrusschool is winnaar geworden van de wisselbokaal schoolzaalvoetbalkampioenschap basisscholen Volendam 2017. Na twee toernooidagen in sporthal Opperdam wisten de teams van de St. Petrusschool de meeste punten te verzamelen en de beker over te nemen van de Zuidwester (winnaar van 2016).

Bij de meiden eindigde de St. Petrusschool als eerste na een 1-0 overwinning op J.F. Kennedyschool. Bij de jongens groep 5 ging de winst naar de St. Petrusschool A, die in de finale na strafschoppen wist te winnen van de Springplank. Bij de jongens groep 6 werd de finale beslist in het voordeel van De Zuidwester die de St. Petrusschool met 1-0 wist te verslaan.

Bij de jongens groep 7 mocht De Spinmolen na een 1-0 winst op J.F. Kennedyschool zich tot kampioen kronen en bij de jongens groep 8 was het de Zuidwester die ’t Kofschip in de finale met 1-0 versloeg.

Onder ACTUEEL/SCHOOLZAALVOETBAL zijn alle uitslagen te vinden met vermelding van de beste spelers en keepers van het schoolzaalvoetbaltoernooi 2017.