Speler in Beeld

Speler in beeld, Frank Boogaard: ZVV Volendam – ASV Lebo, vrijdag 28 september 2018- 20:30 uur

Goedemorgen allemaal,

Vrijdag is het weer zover. ZVV Volendam speelt weer thuis in de Opperdam tegen ASV Lebo.
Een gerenommeerde club uit Amsterdam die de laatste jaren meedoet om de prijzen in de Eredivisie en zelfs Nederlands Kampioen zijn geworden een aantal jaren terug. Ook dit jaar hebben zij weer een aardige selectie tot hun beschikking en willen dan ook weer de play-offs halen. De seizoensstart van ASV Lebo is nog niet helemaal naar wens want de 1e twee wedstrijden werden verloren en staan dan ook met 0 punten onderaan. Daarom zullen zij dan ook meer dan gebrand zijn om een goed resultaat in Volendam neer te zetten.

Al zal dat bij ons ook absoluut het geval zijn. De 1e wedstrijd werd zeer overtuigend gewonnen met 9-0, maar de 2e wedstrijd werd een onnodige verliespartij in en tegen ZVV Eindhoven. Dus wij hunkeren weer naar 3 punten. Vorig jaar uiteraard een prachtig seizoen gehad, maar dit jaar willen we dit zeker weer evenaren en misschien wel overtreffen. We hebben dit jaar ook weer een prima selectie. Maurice Buys is dan wel gestopt, maar we hebben daar ook weer 3 goede jongens voor terug gekregen. Zelf zijn we ook weer een jaar verder met een extra jaar eredivisie ervaring, dus de fantastische prestatie van vorig jaar moet zeker weer haalbaar kunnen zijn dit seizoen.

Hopelijk hebben we dan ook na vorig jaar een aardige vaste supportersschare opgebouwd, zodat De Opperdam elke week goed gevuld is en kunnen genieten van een mooi zaalvoetbal seizoen.

Vrijdag zal in ieder geval een spannend wedstrijd worden met 2 ploegen die allebei vol voor de overwinning zullen gaan. Hopelijk met een goed gevulde Opperdam!

Tot vrijdag!