Selectie ZVV Volendam 2018/2019

Na het fantastische seizoen 2017/2018 wil ZVV Volendam samen met de supporters er weer een prachtig seizoen van gaan maken. Aan het eind van het afgelopen seizoen is afscheid genomen van routinier Maurice Buijs. Wij verwelkomen drie nieuwe gezichten in de selectie namelijk Johan Keizer en de oud-internationals Ferdy Kaleveld en Jeroen de Groot. De selectie ziet er als volgt uit:

Appel, Daan
Binken, Sander (keeper)
Bont, Patrick (keeper)
Bont, Robin
Boogaard, Frank
Diemen, van Mike
Groot, de Jeroen
Kaleveld, Ferdy
Keizer, Johan
Keizer, Ron
Kwakman, Robin
Mühren, Johan
Mühren, Kevin
Rebel, Moesie
Steur, Jack (keeper)
Tol, Danny
Tol, Michael

ZVV Volendam start de competitie op woensdag 5 september tegen promovendus White Stones. De wedstrijd begint om 20.15 uur in sporthal Opperdam.

In de voorbereiding staan de volgende oefenwedstrijden gepland: vrijdag 17 augustus tegen FC Marlene, maandag 20 augustus tegen Hovocubo, vrijdag 24 augustus tegen HV/Veerhuys en vrijdag 31 augustus tegen asv Lebo. Alle oefenwedstrijden vangen aan om 20.00 in sporthal Opperdam.

Voorafgaande aan de oefenwedstrijden zijn de seizoenkaarten af te halen. Een seizoenkaart kost € 40,– (inclusief bekerwedstrijden), voor jeugd t/m 16 en 65+ bedraagt een seizoenkaart € 30,–. Losse entreebewijzen kosten € 5,– en voor jeugd t/m 16 jaar en 65+ € 3,–.