Seizoenkaarten en oefenprogramma ZVV Volendam

Oefenprogramma

De selectie van ZVV Volendam is gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Daarin zijn vier oefenwedstrijden opgenomen.

Op vrijdag 17 augustus oefent ZVV Volendam tegen FC Marlène 1, op maandag 20 augustus tegen Hovocubo 1, op vrijdag 24 augustus tegen HV/Veerhuys 1 en op vrijdag 31 augustus tegen asv Lebo 1. Alle oefenwedstrijden worden gespeeld in sporthal Opperdam en vangen aan om 20.15 uur.

ZVV Volendam start de competitie met een thuiswedstrijd tegen promovendus White Stones op woensdag 5 september om 20.30 uur in sporthal Opperdam.

In de 1e ronde van de KNVB Beker speelt ZVV Volendam op vrijdag 21 september uit tegen FC Marlène 2 om 20.40 uur in sporthal De Draai te Heerhugowaard.

Seizoenkaarten

De nieuwe seizoenkaarten van ZVV Volendam zijn vanaf vrijdag 17 augustus verkrijgbaar. De voorverkoop vindt plaats tijdens de oefenwedstrijden van ZVV Volendam of stuur een mail naar secretaris@zvv-volendam.nl. Wanneer de competitie start zijn de seizoenkaarten ook aan de kassa verkrijgbaar. De kosten van een seizoenkaart zijn € 40,-. Voor jeugd t/m 16 jaar en 65+ zijn de kosten van een seizoenkaart € 30,-.