Hjalmar’s Hoekje

Hjalmar’s Hoekje – ZVV Volendam – Tigers Roermond

Vrijdag ontvangen we Tigers Roermond, dat met 6 punten uit vier wedstrijden net onder ons op de ranglijst staat. Het team van Imad Bouazzaoui heeft echter wel twee wedstrijden minder gsepeeld, omdat de wedstrijden tegen Hovocubo en FC Eindhoven zijn uitgesteld i.v.m. respectievelijk Champions League en Beneluxbeker. Het team uit Roermond speelde op 4 oktober zijn laatste wedstrijd.
Tigers Roermond heeft zich dus optimaal kunnen voorbereiden op de wedstrijd tegen ons, maar vijf weken niet spelen is natuurlijk niet ideaal.

Wij hebben afgelopen weken in elk geval wel gespeeld, met wisselend succes. Afgelopen vrijdag werd met 5-2 verloren van Futsal Apeldoorn, de week daarvoor werd met 2-3 gewonnen uit bij TPP. De laatste thuiswedstrijd dateert ook alweer van 11 oktober tegen FC Eindhoven, toen in een spannende wedstrijd verdiend gewonnen werd met 4-2.

Beide teams kunnen de punten goed gebruiken om onderin weg te blijven en aan te haken aan de grote middenmoot. Helaas zijn bij ons nog niet alle spelers fit en ontbreken o.a. Danny ‘Pier’ Tol, Tim Taylor en Daan Appel. Jeroen de Groot is wel weer van de partij, net als Johan Mühren.

Een uitslag als vorig seizoen, toen wij met 10-0 wonnen terwijl er niets meer op het spel stond, kunnen we niet verwachten. Maar spektakel zal de wedstrijd natuurlijk wel weer opleveren.
Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent in de Opperdam vrijdag 8 november, aanvang 20.30 uur. Tot dan.

Hjalmar.