De laatste grote finale van De Seinpaal

Na het lezen van het verhaal van Werner Smit in de NIVO waar hij de mooie momenten van heeft beschreven, de SEINPAAL al 46 jaar een begrip in Waterland en daarbuiten, is er een idee ontstaan, om het oude Sportpaleis van Volendam, niet als een nachtkaars uit te laten gaan, maar met een groots evenement.

GAME – SET – MATCH, WORDT DE NAAM VAN HET EVENEMENT
Samen met de Handbal en Aart Bijvoet, kwam het idee om er een groot feest van te maken.
Zoals Werner al schreef, zijn alle Volendammer zaalsporten begonnen in de Seinpaal. Er zijn grote successen behaald door KRASBOYS, HV VOLENDAM, VOLLEYBAL, BASKETBAL, BADMINTON en nog vele andere sporten. Het is een gelegenheid om met alle oude sporters er een soort van reünie te maken.

We gaan proberen om er op zaterdag 12 januari 2019 een passend slot aan te maken met een kampioensfeest voor onze oude Seinpaal.
Iedereen die wat heeft met de Seinpaal als sporters, supporter, vrijwilligers en organisatoren kunnen dan nog een keer een feest vieren in de Seinpaal.
Iedereen die we hebben benaderd wil er aan meedoen om dit te organiseren.
We hebben twee bands bereid gevonden om belangeloos hier hun medewerking aan te verlenen n.l. Het Filantropisch orkest en de Flegmatieke Zonderlingen. Met als afsluiting een DJ om het feest compleet te maken. Het Filantropisch orkest gaat de beste nummers van de laatste concertreeks in de Bühne nog eenmaal te gehore brengen. De flegmatieke Zonderlingen gaan laten zien wat ze kunnen om er een topfeest van te maken. De entree is € 25.- de netto opbrengst van de entree is voor de stichting CARMAR.

Wil je erbij zijn, dan zijn de kaarten verkrijgbaar bij
FC Volendam ( loket)
Opperdam
Cafetaria ARNOLD
Telecombinatie Stient 11 B
Jan Cas Sombroek

Houd daarom de (social) media in de gaten.
Nogmaals: een grote finale waar je bij moet zijn geweest.