Bestel nu online jouw tickets!

Vanwege het Coronaprotocol kunnen we niet voor iedereen een plaatsje op de tribune of in de sporthal garanderen. Dit vanwege het feit dat we de anderhalve meter (voor volwassenen 18+) moeten kunnen waarborgen en dat er niet te veel mensen bij elkaar mogen komen. Vandaar dat we komen met een simpele, maar noodzakelijke oplossing: online tickets.

De oplossing is simpel. Via onze website bieden we voor elke thuiswedstrijd tickets aan voor vijf euro (incl. BTW). Als je een digitaal ticket hebt ontvangen, ben je zeker van een plaatsje op de tribune in de sporthal.

Vrije verkoop

Er zijn maximaal 100 kaartjes online verkrijgbaar en dat is ook het maximale aantal dat we aan individuen kwijt kunnen in de zaal, als alle tribunes uitgeklapt zijn. Als er minder dan 100 kaartjes verkocht zijn, gaan de kaarten aan de deur in de vrije verkoop. Dit wederom met inachtneming van de ruimte en plaatsen die we hebben op de tribunes. Mocht iedereen in koppels of met gezinnen komen, kunnen we iets meer mensen kwijt, maar dat is vooraf moeilijk te zeggen. Dus Vol=Vol.

Aangegeven met tape

De zitplaatsen en daarmee ook de afstand tussen de zitplaatsen zijn reeds op de tribunes aangegeven. Ga dus niet te dicht bij elkaar zitten en houd rekening met elkaar. Iedereen denkt er anders over, maar er is gewoonweg 1 richtlijn die we dienen te volgen. Wij hopen als bestuur dat alle regels goed nageleefd worden zodat we een mooi seizoen tegemoet gaan en dat wellicht in het nieuwe kalenderjaar alles weer een beetje richting normaal gaat!

Het bestuur van ZVV Volendam